BALIK SEZONU AÇILDI, KIRMIZI ET TÜKETİMİ AZALDI

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor.

BALIK SEZONU AÇILDI, KIRMIZI ET TÜKETİMİ AZALDI
Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Ayrıca koronavirüsün ortaya çıktığı dönemlerde alınan tedbirler ile restoran ve lokantaların kapalı tutulması vatandaşların kasaplara yönelmesinde etkili olmuştu. Koronavirüs salgının ilk dönemlerinde panik havasıyla gıda ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar kasaplarda yoğunluk yaşanmasına neden olmuştu. Yeni normal döneme girilmesiyle ise bu yoğunluk yerini sessizliğe bıraktı. İstanbul'da faaliyet gösteren kasaplar işlerinin son dönemde yarı yarıya kadar düştüğünü belirtiyor.

Kaynak: IHA

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner16

banner1

SEO Uzmanı
Sprey Nozul