GIDALARDAKİ HİLEYE DİKKAT! İŞTE HİLELİ SUCUĞU ANLAMANIN YOLU...

Yıllardır sucuk ve pastırma üreticisi olarak çalışan Bayram Bayrak, sucuk üretiminin nasıl yapılması gerektiğini anlattı. Vatandaşların sucuklarını kıyma makinesinden geçirmemeleri gerektiğini belirten Bayrak, “Sucuk kendi yağında pişmeli” dedi. Tarım ve Orman Bakanlığ

GIDALARDAKİ HİLEYE DİKKAT! İŞTE HİLELİ SUCUĞU ANLAMANIN YOLU...

Tarım ve Orman Bakanlığı düzenli olarak ürünlerin hileli olup olmadığını araştırıyor. Bu araştırmaların ardından hileli olan ürünlerin arasında en çok bulunan ise sucuk ve pastırma olunca sucuk ve pastırma üreticisi Bayram Bayrak, vatandaşların sucuk ve pastırmanın orijinal olup olmadığını nasıl anlamaları gerektiğini belirtti. Bayrak, sucuğun rengi ve yağından ürünün orijinal olup olmadığını vatandaşların kontrol edebileceğini belirterek "Sucuk lezzetinden yağından tadından kokusundan en iyisi olduğu anlaşılır. Vatandaşların evinde yaptığı sucuk ile bizim yaptığımız sucuklar arasında fark oluyor.

Kaynak: SABAH.COM.TR

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner16

banner1

SEO Uzmanı
Sprey Nozul